Homeopathic Consultation Online by Prof Dr Nik Omar
Bahasa Melayu -Homeo Online
Home | Terms & Condition | Bahasa Melayu -Homeo Online | Cara Pembayaran

Konsultasi Homeopati Secara Online
Bersama Prof Dr Nik Omar
[ Seorang pakar perubatan homeopati yang berpengalaman
selama lebih dari 25 tahun }

Selamat Datang Ke Laman Web Prof Dr Nik Omar
Seorang Pakar Homeopathy Tanahair.
 
Jika anda mempunyai sebarang masalah kesihatan yang tidak dapat diselesaikan oleh mana-mana doktor perubatan biasa atau doktor allopati atau anda mempunyai masalah yang anda sendiri menjadi dilema dan tidak tahun mahu berrubat dengan siapa, maka pada kali ini
 
Ada telah betemu dengan
Orang Yang tepat !
Waktu yang tepat ! dan
tempat yang betul !
 
Dialah Prof Dr Nik Omar
 
Maka saya yakin masalah tuan akan dapat diselesaikan oleh kami dengan sempurna - InsyaAllah.
Sila kemukakan masalah yang tuan / puan hadapi itu kepada Prof Dr Nik Omar, seorang pakar dan perunding homeopati yang terkenal dari Pasir Mas, Kelantan dan beliau juga mempunyai sebuah kelinik Homeopathy di tengah-tengah pusat bandarraya Kuala Lumpur di Kg Baru.
 
Banyak Penyakit Yang Tidak Ada Ubat ! Betul Kah ?
Adakah anda pencaya bahawa setiap penyakit tidak ada ubatnya ?
 
Kita diperbodohkan oleh orang-orang tertentu yang menyatakan bahawa penyakit itu dan ini tidak ada ubatnya. Kanser tidak ada ubat, HIV tidak ada ubat, Hepatitis tidak ada ubat, Lupus tidak ada ubat, migrin tidak ubat, endometrosis tidak ada ubat, diabetes tidak ada ubat, begitu juga tekanan darah tinggi, jantung, gout, arthritis, stroke, laekemia,allergic, resdung, thalasemia, hdyrocephalus, jaundice, dll
 
Kalau begitu, apakah kita harus menunggu sehingga saat kematian orang-orang yang tersayang begitu saja tanpa berusaha 'cara lain' atau cara aternatif.
 
Doktor yang kolot, semangnya tidak mahu mengakui bahawa ada rawatan alternatif yang mampu mengatasi masalah tersebut dengan baik. Setidak-tidaknya melambatkan proses kematian !
[ Mati tetap mati, tetapi usaha harus dilakukan ] Bukan sekadar menuggu kematian tanpa rawatan !!
 
Sekarang adalah masanya untuk orang-orang awam 'bersedia' untuk kembali menjalankan usaha-usaha rawatan melalui 'Perubatan Alternatif saperti Homeopati ,Akupunktur atau Perubatan Melayu'
 
Jangan hanya pecaya bulat-bulat apa yang disogokkan oleh 'doktor orang puteh' yang tidak percaya bahawa 'tidak diturunkan penyakit melainkan ada ubatnya'
 
Oleh kerana dalam era TI dan ultra moden ini, maka kami mempersembahkan laman web ini untuk anda bersekemuka dan membuat konsultasi terus bersama Prof Dr Nik Omar secara online bagi mengatasi masalah anda.
 
Jika anda, teman anda atau keluarga anda yang mempunyai masalah kesihatan yang gagal disembuhkan oleh mana-mana doktor 'orang puteh' atau doktor barat, sila berusaha secara homeopati dengan kami. Kami sedia membantu anda setiap masa.
 
Jika anda bersedia untuk membuat rawatan dengan Prof Nik secara online, maka, sila baca syarat-syarat disebelah.
 
Selamat Berusaha
Selamat Maju jaya
Semuga Kesihatan Anda Akan Bertambah Baik
 
                    Salam hurmat dari Prof Dr Nik Omar
 
Laman Web besar kami:
 
 

Homeopathic Konsultasi Secara Online
Bersama Prof Dr Nik Omar
Pakar Homeopathy Malaysia
 
Oleh kerana konsultasi ini secara online, maka hanya pesakit-pesakit yang jujur dan benar-benar ikhlas untuk berubat sahaja akan dilayan dan akan dipertimbangkan untuk meneruskan konsultasi.
 
Kami telah melantik seorang ahli perubatan homeopati untuk menguruskan konsultasi online dan semua soalan yang membuat bayaran konsultasi sahaja akan dilayan. Mereka akan menyampaikan message kepada Prof selepas anda membuat pembayaran konsultasi.
 
Oleh kerana kami menerima lebih-kurang 50 - 100 konsultasi setiap hari. maka kami tidak upaya untuk menjawab semua soalan, kecuali hanya orang-orang jujur dan membuat bayaran konsultation sahaja akan dilayan.
 
Yang tidak jujur dan tidak membuat bayaran , harap maaf,
kami tidak dapat jawab soalan anda.
 
Jika anda setuju dengan syarat-syarat tersebut
Sila masukkan harga sekali konslutasi RM 30.00 dan
Harga Ubat RM 35.00 satu minggu
RM 140.00 untuk satu bulan ubat
Jumalah perlu dibayar RM 170.00 jika bersama ubat
 
Sementara Konsultatasi sahaja, cuba bayar RM 30.00 sahaja.
 
Harap Maklum
 
Bahawa oleh kerana rawatan ini adalah melalui konsultasi secara online. Dimana doktor - pesakit tidak berjumpa, maka kami tidak jamin dapat kelegaan atau penyembuhan 100%.
 
Jika didalam atau semasa memakan ubat-ubat kami tuan /puan timbul penyakit lain atau penyakit bertambah banyak, maka sila konsult mana-mana doktor yang terdekat.
Kami tidak bertanggung jawab diatas sebarang kesulitan yang timbul.
 
Tuan/ puan atau sudara mara tidak berhak untuk mendakwa atau membuat aduan kepada mana-mana kakitangan kami atau pusat perubatan kami jika timbul sesuatu perkara yang tidak diingini semasa , sewaktu, atau selepas memakan ubat-ubat kami.
 
Sesungguhnya ubat-ubat Homeopati tidak mengandungi sebarang dadah, racun atau toksid. Dan ubat-ubat homeopati tidak pernah mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pesakit.
 
Jika berlaku sebarang kemelaratan, itu mungkin disebabkan oleh tindak balas ubat yang pertama kali dimakan oleh pesakit. Gejala ini adalah suatu fenoma yang  biasa bila pertama kali menggunakan ubat-ubat homeopati.
Harap maklum.
 
 

Pusat Perubatan Homeopathy Dr Nik Omar
  • Ibu Pejabat Kuala Lumpur
No. 118 Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur. tel: 03 4042 2020
 
  • Ibu Pejabat di Kelantan:
No. 122 Gelang mas, Meranti, Pasir Mas, Kelantan. Tel: 09 797 6948
 
  • Cawangan Klinik Dr Nik Omar
  • Kuala Lumpur:  118 Jalan Raja Laut, Tel: 03 - 4042 2020
  • Shah Alam, Selangor:  29 -1st Flr. Jalan Peniaga ( Off Jln Kerjaya-Glenmarie ) Tel: 0139314166
  • Damansara Utama Uptown:  No 3- 1st flr. Jalan SS 21/60 ( Atas Kopitiam Kemaman), SeBelah Balai Polis Damansara Utama, PJ Tel: 019 919 2020
  • Bangi:  No.1-1st flr. Jalan 9/9C [ Dekat Masjid Sek 9) Atas Maybank Islamic, Bangi
  • Sentul Boulvard, Atas KFC
  • Kota Bharu: No.11, Bangunan LUTH, Kota Bharu, Kelantan
  • Taman Putera Bangi.

Jika Ingin Jumpa Prof Nik Sendiri  sila buat temujanji terus 019-9401915